@centarboja

nedjelja, 6. listopada 2013.

www.hempel.hr


Novosti na blogu

Od danas na ovom blogu možete pronaći tri nove stranice.
Na prvoj se nalazi letak o premazu s metalnim efektom, SELECTA DTM 530HR, namijenjenog direktnom nanošenju na metalne površine, poput ograda, stupova, nadstrešnica, klupa i sl.
Na drugoj stranici su letci za premaze namijenjene nanošenju na kamen, ciglu, fasadu, beton i bilo koju drugu mineralnu površinu, a sve u svrhu odbijanja prodora vode.
Jedan je na bazi silikona i ne mijenja vizualni izgled površine, dok je drugi na bazi alkida koji na površini ostavlja izgled kao da je površina stalno vlažna - sjaji se.
Na treću stranicu stavili smo download sekciju, za preuzimanje brošura proizvođača.

Odluka još nije pala, ali..

Produžili smo web hosting i zakup domene naše web stranice, ali program koji smo koristili za izmjenu sadržaja - više ne koristimo!
Još neko vrijeme, barem godinu dana, držat ćemo sadržaj sa stranice na serveru providera, a u međuvremenu ćemo sav sadržaj postaviti za download sa slobodnih cloud servisa, poput Skydrive-a ili Google Drive-a, vidjet ćemo.
Redovan rad, dnevne obaveze u privatnom životu, sve to je utjecalo na sve manji angažman i rad na sadržaju stranica.
Ovdje je puno lakše postavljati novi sadržaj ili obavijesti, možda nije tako pregledno kao na stranici, ali je bitno brže i jednostavnije.
Da ne spominjem da je besplatno.
Hosting košta, a nitko ga ne financira, nego ide iz kučnog budžeta.
A žena piz...
A znamo kakve su kad piz...
;-)